De Allereerste BMW X2

KOM DICHTER.

Dit is geen softie, maar een echte rebel. U ziet het aan zijn krachtig postuur en zijn eigenzinnige look. De bekende BMW-nieren zijn omgedraaid en de scherp getekende lijnen benadrukken zijn assertieve karakter. Is het een SUV? Een Coupé? Beter nog, de BMW X2 is een SAC: een Sports Activity Coupé.
Maar bovenal is het een wagen waar u naar opkijkt – letterlijk en figuurlijk.

NOG DICHTER.

De BMW X2 valt overal op. En zelf ziet hij ook alles, dankzij intelligente LED-koplampen die zijn Iconic Design nog meer benadrukken en LED-mistlampen, typisch voor een sportieve coupé. Met deze rebel rijdt u nooit ergens onopgemerkt voorbij.

STAP OPZIJ.

Strakke lichtmetalen velgen, de lijn van een coupé en het BMW-logo opzij in de C-stijl laten geen twijfel bestaan over zijn ambities. De BMW X2 is een crossover die zijn inspiratie haalt uit het sportieve verleden van het merk en tegelijk naar de toekomst kijkt.

EN STAP NU IN.

Behalve een rebel is de BMW X2 ook een geboren verleider. Het sportieve interieur met de knap vormgegeven middenconsole en contrasterende kleuren is onweerstaanbaar. Alle details kloppen en de materialen zijn van een zeldzaam hoog niveau. Kortom, een rebel met klasse.

0%

  DURF HEM NAAR UW HAND ZETTEN.

  Met de vele personaliseringsmogelijkheden creëert u zelf een BMW X2 naar uw evenbeeld. Maak hem zo rebels als u zelf wilt. Of ga meteen voor een M sport X pakket met exterieurafwerking in Frozen Grau, sportzetels bekleed met stof/alcantara, lederen M stuur en M achterspoiler.


  De BMW X2 Model M Sport X
  De BMW X2
  Model M Sport X
  Draadloos opladen en WiFi-hotspot in middenconsole met rood interieur.

  ALTIJD EN OVERAL VERBONDEN.

  Dankzij de naadloze integratie van BMW Connected+ Services met uw smartphone, blijft u perfect verbonden. Via de BMW Connected App kunt u makkelijk routes uitstippelen en naar het navigatiesysteem sturen, uw huidige positie met anderen delen, van deur-tot-deur begeleid worden,… Uw smartphone opladen kan draadloos en de wifihotspot zorgt ervoor dat iedereen aan boord van een perfecte ontvangst geniet.

  BOEK UW TESTRIT.

  De BMW X2 daagt u uit voor een testrit.
  Laat u verrassen door zijn rebelse kwaliteiten en ontdek zelf hoeveel rijplezier, luxueus comfort en karakter hij u biedt.

  BOEK NU

  VRAAG EEN OFFERTE.

  Deze rebel is ook de perfecte bedrijfswagen.
  Net zoals elke BMW toont hij dat echt rijplezier en opmerkelijke zuinigheid hand in hand gaan. Hoog zitten, altijd ontspannen op uw bestemming aankomen en opvallen in stijl – de BMW X2 is gemaakt voor professionals met persoonlijkheid.

  IK WIL EEN OFFERTE
  De afgebeelde voertuigen kunnen voertuigen zijn van de Amerikaanse markt.